Renovering deluxe! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Renovering deluxe!

I samarbete med Trademax. 
 
Hej goingar! 
 
Vad gör ni? Vi har precis satt upp en hylla i hallen och dragit på ett nytt skydd på en av våra schäslonger. Fredrick var på IKEA igår och gick minst sagt loss på allt möjligt vi pratat om. Men det är bara skönt för här hemma ska det FÖRÄNDRAS! 
 
Nu när vi ändå är inne på inredning så tänkte jag berätta om vårt bästa köp någonsin. Vår säng! Jag vet att jag pratat om den förut, men kan inte hitta inlägget och tycker inte att jag kan hylla den nog. Den är verkligen underbar och jag vill aldrig byta. 
Vi har idag en Carpe Diem Sandö 210×210 och köpte den när vi väntade Elise. Vi var ute efter en stor säng där hela familjen kunde krypa upp på lördagsmorgnar och inte behöva trängas. Än så länge har den klarat just det iallafall :) 
 
När vi ändå gör om allt annat här hemma så ska vi ta bort de vita puffarna vi haft vid fotänden. De tillhör soffan och har mest stått där för att de varit för stora att ha i vardagsrummet. Jag vill istället ha förvaring där och har kollat runt lite på Trademax för att hitta inspiration. Mer än vackra sängar så har de även alla möjliga möbler och tillbehör, men jag har hittat en kista som jag planerar ha vid fotänden och en grön växt bredvid. Tror det gröna kommer gå så fint mot det grå i båda förvaringsboxen och vår säng. 
 
Då var det bara skrivbordsplanerandet kvar – var ska detta sluta? Haha. 
 
Kram.
 
I samarbete med Trademax. 
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons