Sponsrad video: Finns det några snälla barn? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Sponsrad video: Finns det några snälla barn?

Hej älskade ni.
 
Nu inför jul så är det lätt att bara svepas med i julstressen: vi bakar lussekatter, handlar julklappar och hinner kanske äta ett och annat julbord. Plötsligt är julen över och vi kan gå tillbaka till vardagen. Ganska smärtfritt, eller hur?
 
Men kring julen händer det mycket bakom stängda dörrar som vi kanske inte ser. Det pågår våld, övergrepp, familjer bråkar och det finns de som inte har någonstans att komma hem till. Tanken får det att vända sig i magen på mig – tänker om mina egna barn hade det så? Hemska tanke. 
Därför vill jag – i samarbete med Childhood – prata om saker vi kan göra för att någon annan också ska få det lika bra som oss i jul.
Den här veckan kommer ICA att tillägna sin reklamfilm till en här organisationen för att vi tillsammans ska kunna hjälpa dem i deras viktiga arbete. 
 
Vilka är Childhood? 
Childhood arbetar för att förhindra att barn utsätts för övergrepp eller exploatering – inget barn ska få hamna i våldsamma eller riskfyllda miljöer! Deras arbete utgår från FN:s konvention om barnens rättigheter och är både religioöst och politiskt oberoende. 
Childhood stödjer ca 100 projekt som drivs av lokala organisationer i 16 länder genom det finansiella, strategiska, genom kapacitetsutvecklingen och de nätverksmöjligheter som finns. 
 
Hur kan jag bidra?
Ta en bild när ni bakar lussekatter där hemma, publicera på Instagram med hastagen #merdegtillungarna – för vet du vad du har gjort då? Du har gjort så att ICA skänker 25:- till Childhood så att de kan skänka till till 50.000:- för att hjälpa barnen där ute.
Genom att köpa utvalda varor hos ICA eller skänka din bonuscheck i jul är du också med och bidrar.
 
Så visst hjälper vi till nu i jul? Jag hoppas ni vill ta er tid till att titta på filmen nedan – för visst önskar vi alla barn samma sak: att få ha en riktigt, riktigt fin jul. <3
 
Kram.
 
 
I samarbete med ICA och Childhood.
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons