Julmarknad på Nääs Fabriker. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Julmarknad på Nääs Fabriker.

God morgon måndag! 
 
Idag mår jag himla bra och jag känner att just den här dagen kommer bli på top 10 – hoppas att du känner så du också! Går vi in med den inställningen så kommer vi få många bra dagar framöver. 
 
Mamma är påväg hit för att passa barnen. Jag berättade ju för er att jag skulle iväg på en rolig sak och nu kan jag äntligen berätta! Rolig och rolig, ni kommer inte tro jag är klok – galen tillochmed kanske, haha. Men vad fasen – man lever bara en gång! Jag ska träffa ett par frisörer från Wella som verkligen får fria tyglar att göra precis vadsomhelst med mitt stackars hår. Det jag hoppas på är att det blir blondare och att jag slipper någon typ av rakning – annars är jag rätt spänd på slutresultatet! Just nu är det bara en gul ton med lite röd-brunt i botten från när jag försökte ta det i egna händer, så det ska bli skönt att få det fixat. 
 
Därför är det frukost nu och sedan sticker jag. Håll tummarna för mig och följ mig gärna på Instagram – ska uppdatera så mycket det går :) 
Sålänge bjuder jag på lite bilder från när vi var på julmarknad i Nääs fabriker. Supermysigt och Fredricks mamma gjorde oss sällskap i det fina vädret. En bra dag! 
 
Se nu till att den här måndagen blir jäkligt bra, så hörs vi senare! 
 
Kram.
 
// Julmarknad på Nääs Fabriker här i Göteborg. //
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Liselotte

    Härliga foton!

    Fastän vi bor nästgårds med Tollered, eller ja nästintill i alla fall – kanske fem-åtta minuter med bil, kom vi inte iväg till marknaden. Shame on us, av bilderna att döma var det väldigt mysigt!

Annons