Nanny i sista-minuten, någon? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Nanny i sista-minuten, någon?

I samarbete med Jollyroom.
 
Hej härliga ni! 
 
Hoppas ni mår strålande! Jag har sovit 10 timmar (om man bortser från de små uppvaken när barnen hostar, pratar eller något annat exotiskt som de gör i sömnen) men ändå är jag syndigt trött idag. Jag gissar på för mycket sömn, haha. 
 
Just nu ligger jag i soffan, Julia sover och jag har äntligen fått påbörja drickandet av första kaffekoppen. Underbart. Just idag önskar jag nästan att vi hade en nanny som kunde hämta Elise från förskolan efter lunch för här hade jag gett mycket för att ligga kvar kan jag säga. 
 
Efter att vi lämnat Elise på dagis imorse gick vi vidare på stadsbiblioteket (igen) och Julia fick leka runt med de andra barnen som hon älskar så mycket. När jag trodde hon var trött la jag henne i vagnen, gav henne lite välling och det såg verkligen ut som om hon skulle däcka i nästa sekund – men icke. Där låg hon, vaken och alert, utan den minsta tanke på att somna. Så vi gick till mataffären, handlade middag och lite nödvändigheter och just som när vi står i kassan så går brandlarmet och vi måste utrymma. Lite action har ju aldrig skadat tänker jag! 
 
Men nu är vi hemma och jag ska äntligen få jobbat ikapp lite. Det är mycket nu inför Black Friday och många mail som ska svaras på, men det ska nog gå det också – det är ju bara roligt! :)
Här kommer även lite bilder på tjejernas leksaker från Jollyroom igår – hur glada och framförallt hur sysselsatta tror ni att de var resten av kvällen? Haha. 
 
Hoppas ni får en bra dag. Mer kaffe! 
 
Kram.
 
Perfekta julklappar till barnen. Ni hittar dockhuset och tågbordet hos Jollyroom. 
 
I samarbete med Jollyroom.
 
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons