Lyckliga tjejer och nyhet från Remington. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Lyckliga tjejer och nyhet från Remington.

I samarbete med Remington och Buzzador.
 
God kväll älskade ni.
 
Åh, mina ben är så trötta, min rygg värker och jag är så full av kärlek att det är löjligt. Tjejerna fick hem två enorma paket från Jollyroom här i eftermiddags och de efter en del meckande så var de så glada och har pillat med sina leksaker hela kvällen. Vad paketen innehöll ska ni få se imorgon när jag hunnit ta lite roliga bilder :) 
 
Men mamma blev inte lottlös! Idag fick jag hem en av Remingtons nyheter – en locktång som både ser fantastisk ut med pärlemor och roséguld, men som även verkar superbra!
Remington PROluxe Curling Tong heter den här utgåvan och i helgen ska den testas i min syster långa, blonda hår. En recension kommer såklart efteråt! :)
 
Hur mår ni annars? Julia har sovit sedan 45 minuter tillbaka och nu har vi andra slagit oss ner i soffan. Jag vet att vi har en fylld godisgömma här i lådorna och jag tycker jag förtjänar en och annan godisbit. Okej, vadå då? Jag kanske redan sitter och äter på dem – mums! :)
 
Nej, nu tar vi kväll tycker jag!
 
Kram. 
 
I samarbete med Remington. 
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons