Lite mammaträning kanske? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Lite mammaträning kanske?

God morgon! 
 
Hur mår ni? Jag sitter här på Espresso House och har tillbringat även den här morgonen på stadsbiblioteket. Det är så skönt att veta att det bara är till att gå dit och låta Julia springa omkring i 45 minuter för att man sedan ska kunna sitta såhär och jobba medan hon sover i vagnen. Just därför försöker jag låta tisdag-torsdag förmiddag förbli obokade – det är ju då jag är i mitt esse, haha. 
 
Annars mår jag bra! Vi åt en god korvgrytemiddag igår och jag har sparat resterna till lunch. Idag tänkte jag göra stek i ugnen och till det sås och lite ris. 
När Fredrick kommit hem från jobbet igår så drog jag på mig ett par lager träningskläder och gick ut på en löparrunda. Det var otroligt skönt och så vackert att springa längs med hamnen bland folk och gatubelysningen. 
När jag kom hem så var Julia redan alldeles dåsig och det tog inte många minuter innan hon hamnade i säng. Elise har börjat sova i sin egna säng igen efter att ha haft en liten period inne hos mig i ett par veckor – och igår låg jag och läste för henne tills hon somnade. Så mysigt! 
 
Jo! Jag tänkte att jag skulle fokusera lite på träning under och efter graviditeten och lägga upp ett inlägg om detta i eftermiddag. Vad sägs om det? Det är många som frågar hur man ska träna och jag förstår att det finns en liten gräns där för hur mycket man vill/vågar och vad kroppen faktiskt är kapabel till. Så håll utkik! 
 
Nu ska kaffen ner i magen och jag ska få lite mer gjort. 
Ha en fin lill-lördag! 
 
Kram. 
 
// Sista bilderna från Falkenberg – jag lovar! Haha. //
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons