Sista sluttentan. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Sista sluttentan.

God morgon älskade ni.
 
Hur mår ni? Har ni sovit gott? Det hoppas jag verkligen! 
Det är alldeles strax för mig att gå och lämna Elise på dagis för att sedan skynda tillbaka hem och möta upp Fredricks mamma. Den här veckan (och alla andra också såklart!) har hon verkligen varit barnvakt numero ett och hjälpt mig under tiden jag får betat av lite sluttentor. Idag är det dags för sista, sen är det lite finslip på en sista inlämning och efter det kan jag ta helg och njuta av att jag och Fredrick ska iväg till Falkenberg Strandbad för att ha liten egentid. Som jag längtar! 
 
Vad ska ni göra idag? Någon mer som pluggar kanske? :) 
 
Dags för mig att kila. Hoppas ni får en fin torsdag – helg snart vet ni väl! 
 
Kram.
 
// Busfian som lever loppan här hemma och längtar efter att få komma ut i kylan – not. Haha. //
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons