Äntligen! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Äntligen!

Nu när det börjat bli så kallt ute så fick jag lite panik över att Elise faktiskt måste ha en vinteroverall och ett par varma kängor att leka ute i. Overaller tycker jag att man ser överallt, men just det där med skor har varit ett orosmoment för mig och jag har tänkt på det dag ut och dag in. Igår fick vi äntligen tummen ur och åkte förbi XXL där vi hittade ett par Sorel-stövlar för 399:-! Vilket kap! Sorel är ju kända för att hålla värme inne och anses vara ett av de bästa märkena när det kommer till stövlar. 
 
Stövlarna fanns i lila också, men inte i Elises storlek. De här svart-gröna fick funka! Svart går ju ihop med allt :)
Ett tips till er som ska köpa stövlar till era barn: köp en storlek större. Oftast så är det så mycket fodring i dem och med tjockare strumpor så kanske det inte alltid funkar att köpa samma storlek som på sommar- och höstskorna. Elise har vanligtvis storlek 24, men på de här stövlarna fick det bli storlek 25. 
 
// Vinterstövlar från XXL. //
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons