Andra tandläkarbesöket. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Andra tandläkarbesöket.

Hej på er! 
 
Oj, vad den här dagen sprang iväg! Vi fick äntligen satt oss ner i soffan i lugn och ro. 
Imorse var vi på Elises andra och första riktiga tandläkarbesök. Första gången var ju bara ett första ‘möte’ tillsammans med fler föräldrar och deras ettåringar, men den här gången var det tandläkarstolen och spegelkik som gällde :) Elise ville inte alls öppna munnen till en början, men insåg sen att det faktiskt inte var så farligt. Som en liten present fick hon en ny tandborste och tandkräm och hon gick därifrån med ett leende. 
 
När vi kom hem och hade handlat middag inför ikväll (det är fredag – vad blev det om inte tacos!) så mötte vi upp min syster. Vi har ätit lunch, druckit kaffe och bakat hallonmuffins för att fira att det är fredag. 
 
Jag försöker ofta tänka på hur lyckligt lottad jag är som har en sån fin familj, att vi alla är friska och att vi har varandra. Idag är en dag där jag är extra tacksam för allt det här och jag hoppas att du kan känna samma sak för dig själv. Vi är alla värda kärlek och lycka – det är ju det livet går ut på.
 
Hoppas ni får en fin kväll – hur många av er äter tacos? :) 
 
All kärlek till er. Kram. 
 
// Sallad till lunch! Vi firade att tandläkarbesöket gick bra med att baka muffins – perfekt balans! :) //
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons