Bloggevent: Stena aka. Santa Line. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bloggevent: Stena aka. Santa Line.

God kväll! 
 
Äntligen lite soffkvalitétstid, haha. Det känns skönt att lägga sig i soffan efter en heldag som mamma – på något sätt känner man sig extra värd att inte behöva göra någonting när man har varit igång en heldag. Nog för att man är tröttare än man var innan, men man är också fylld med så mycket kärlek i hela själen. 
 
Idag när jag hämtade Elise föste de nästan ut henne från dörren – det var nämligen 2 barn som kräkts på hennes avdelning idag och de ville inte att fler blev sjuka. Jag mötte en mamma med en 4-5 månaders utanför dörren som har sin son där och passade bebisen utanför under tiden hon sprang in. Snacka om att det här med magsjuka gör vem som helst lite extra nervös. Jag hoppas verkligen inte att Elise blir smittad – än så länge verkar hon pigg och kry. 
 
Igår var vi ju på event hos Stena Line. Det var alldeles fantastiskt på alla sätt och Elise älskade att de hade en livs levande REN på plats! Extra poäng vann de även när det var julklappsutdelning – Elise fick 2 paket och Julia 1 (mest för att Elise är lite mer åpen, haha). 
Extrapoäng hos oss föräldrar vann de när de hade dukat upp julbord och berättade om deras 9-procentiga ökning av bokningar sedan förra året. Det är alltså 9% fler som bokat in resor inför jul än vad det var förra året – det är ju helt galet! Detta gäller båten som går mellan Göteborg-Fredrikshamn. Båten som går mellan Göteborg-Kiel har ökat ännu mer – 12% fler bokningar har gjorts där! Grattis Stena Line! :)
Vi bloggare fick även med oss en fantastisk goodiebag hem med ett alkoholfritt vin, en tomeluva, en leksak till barnen (som Elise inte släpper ur sikte en sekund – den fick åka med till dagis idag – och sen tvättas när den kom hem med tanke på magsjukebakterierna, haha!) och den parfym som är årets julklapp i parfymhyllan – Calvin Klein The One. 
Tusen tack till Stena Line för att vi fick komma! 
 
Dags för mig att krypa upp i soffan. Jag har hällt upp julmust i ett vinglas för att fira att det är torsdag – känner mig väldigt vuxen, haha.
Hoppas ni får en fin kväll! 
 
Kram.
 
Bilderna är lånade från Emma så det fick bli en fin bild på dem också med renen Frost :) <3 Sista bilden är den ena som jag tagit själv eftersom jag var klantig och glömde för första gången minneskortet till kameran hemma – så surt!
 
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons