Tips-dags! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tips-dags!

Hej på er! 
 
Igår kväll fick jag äntligen testat den kroppslotion som jag fick från LUSH häromdagen. Hon i butiken tyckte att jag skulle ta den innan läggdags och lovade att den skulle lukta morgonen därpå. “Visst” tänkte jag och skrattade. Vilken lotion har haft de egenskaperna utan att stinka som rena badbomben? Men jag testade och är  nöjd med resultatet. 
Jag är verkligen ingen lavendeltjej – doften är bara inte min grej. Men den här svaga doften av blomman har en lugnande effekt och jag kan faktiskt känna både hur lena och väldoftande mina händer är fortfarande. Krämen har suttit på i ca 11 timmar och jag känner verkligen hur det här kommer bli mitt nya ha-begär på kvällarna :) 
 
Har ni några favoritprodukter som ni vill tipsa om? Det är alltid så kul att testa nytt som kanske inte alltid lyser upp på tv-reklamerna :)
 
Kram.
 
// Sleepy kroppslotion med lavendelvatten från LUSH. Hett tips! //
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Frida

    Eftersom du väntar smått måste jag tipsa dig om Weledas olja för magen för att minska bristningar. Men den kanske du redan har koll på. Den doftar gott och är kanon på magen. Jag hade den under större delen av slutet av min graviditet och fick inga bristningar alls. Om jag har oljan att tacka för det, det vet jag inte.

Annons