Pretty Little Liars. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Pretty Little Liars.

God morgon! 
 
Jag kände mig ovanligt pigg imorse när Julia väckte mig vid 7, och visst visade det sig att klockan var mer än så ‘egentligen’ – det har ju blivit vintertid nu inatt! 
Nu har vi precis ätit frukost och ligger (krälar runt) i sängen och tittar på Pretty Little Liars. Jag kan inte låta bli att tycka den är lite bra trots att den är rätt långdragen egentligen. Förhoppningsvis vaknar Fredrick snart och mår lite bättre. Kanske så mycket bättre att han orkar hitta på något idag. 
 
Nu ska kaffet ner och sen ska här planeras. En liten tjej vill ha min uppmärksamhet också och jag tror att hon börjar sakna sin syster en aning :)
 
Kram på er. Ha en fin dag! 
 
// Saccosäcken från Jollyroom har verkligen blivit en favorit här hemma och det är sällan den får stå orörd som på bilden. Just den här saccosäcken kommer från Jollyroom och finns i massa olika varianter :) //
 
I samarbete med Jollyroom.
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Annica

  Här var vi alla uppe klockan 05.45 (vintertid). Såå jag kan ju bara ana vilka som kommer vilja sova middag hemma idag. Haha.. men det mindre roliga var att vakna upp till en läsarkommentar där jag i princip målades upp som dum för att jag inte gjort abort med barnen och lite liknande. Inte direkt roligaste morgonen men kan ju bara bli bättre.

  1. goteborgsmamman
   Göteborgsmamman

   Haha, eller hur! Det var så jag inte märkte något från början. Först när jag kom ut i köket och tittade upp mot klockan på väggen insåg jag att något inte stämde, haha. Kram <3

Annons