Behandlade som prinsar och prinsessor. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Behandlade som prinsar och prinsessor.

God kväll vänner.
 
Hoppas ni myser mycket denna lördagkväll. Elise är på tjejkväll och sover hos min mamma och syster inatt. Då kan man ju tro att vi lever rövare här hemma, men vi ligger utslagna i soffan, ser på när Julia knyter upp Fredricks finskor och har precis ätit upp mat som jag var nere och hämtade på TUGG. Killen i telefon förklarade att de hade jubileum idag och inte gjorde take away just idag, men att han förstod Fredricks smärta så vi fick hämta iallafall, haha.
 
Under kvällen har vi sysselsatt oss med att printa ut maaaassa bilder med vår nya skrivare och jag har agerat som ett barn på julafton. 
Nu väntar godis, chips och en himla massa julmust! 
Vad gör ni ikväll? :) 
 
Kram.
 
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons