Firar ni Halloween? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Firar ni Halloween?

God morgon hörrni! 
 
Hur mår ni? Jag fick precis världens nysattack, men annars mår jag faktiskt rätt så bra nu! Trots allt klockan snart är 9 så är det fortfarande mörkt ute och vi har tänt lite ljus för att höja mysfaktorn här hemma under frukoten :) Har jag sagt att jag älskar hösten?
 
Det är måndag och ny vecka! Jag tycker måndagar är härliga, även om fredagar än så länge slår dem för känslan när Fredrick kommer hem och man får tillbringa helgen tillsammans. Men måndag innebär en nystart och man har chansen att skapa 5 härliga dagar innan ledigheten – om man inte jobbar helg då förstås, men då känns det oftast ändå att det är helg och det är något magiskt över det också :) 
 
Idag har vi ingenting planerat. Vi väntar paket och Julia är rätt så snorig så vi ska nog faktiskt bara ta det lugnt. Kanske planera något inför Halloween – jag tycker man firar den högtiden alldeles för dåligt! Egentligen är det ju en rätt barnslig, men också en så rolig helg att få bli barn på nytt! Kanske får det bli lite kapta finger-korvar eller katt-bajs i en sandlåda? Vi får se – något hade varit skoj att göra! Brukar ni fira Halloween? Vad gör ni då?
 
Nu ska vi leka av oss här hemma lite. Julia kliver på datorn titt som tätt och ropar efter min uppmärksamhet. 
Vi hörs lite senare! Ha en fin dag.
 
Kram.
 
 
 
 
 
 
 
// Bilder från gårdagens grillning i Delsjön. Vi grillade korv, drack julmust och Julia sov fram tills att det var dags att gå hem igen. Att bara gå ut och grilla är verkligen underskattat – vi hade det så himla mysigt! //
 
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Yasmine

  Firar absolut inte halloween! min släkt är från usa så därför e jag lite anti hur det firas i sverige för det e lite…töntigt jämfört med där. och när jag själv var liten fanns det inte ens i sverige – men jag kan kanske tänka mig att jag lär börja med det när jag själv får småttingar :)

  1. goteborgsmamman
   Göteborgsmamman

   Jag förstår dig verkligen! Har släkt i USA som inte gör något halvdant, haha. Men låt säga att man själv skulle göra ett galet firande hemma – då hade det ju blivit en sjukt rolig högtid! Kram fina <3

 2. Anneli

  Jag har alltid firat den, som liten var det ju "bus eller godis".
  Nu på senaste åren har det varit att klä ut sig, festa.
  Iår har jag inte bestämt mig vad jag riktigt vill göra..

 3. Annica Magnusson

  Här firar vi inte Halloween på det sättet. :p Även om kanske Samantha vill göra det i år (Bus eller Godis!) men rätt dåligt kvarter för sådant känns det som.. Haha..

  Däremot har vi alltid uppmärksammat Alla Helgons dag istället. Ätit gott, pratat om de närstående som dött. Helt enkelt gjort det till en högtid för att fira de vi älskar och som finns i himmelen. I år kommer vi att tänka speciellt på min pappa som dött i år.

  1. goteborgsmamman
   Göteborgsmamman

   Haha, samma här – Elise vet ju inte riktigt meningen med bus eller godis än, men det blir helt klart svårare när man bor i stan. Man vill ju inte busa med alla som inte öppnar, haha.
   Åh, det var fint. All kärlek till er detta året <3 Ta hand om varandra. Kram <3

Annons