Stenpiren i Göteborg. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Stenpiren i Göteborg.

God morgon mina sköna! 
 
Nu så! Nu ska vi vara på banan igen! En vecka efter Elises kalas och efter 5 (!) veckors konstant förkylning så körde jag lukttestet imorse och öppnade en Ajvarburk för att se om jag kunde känna den distinkta lukten. Och någonstans där långt, långt borta kände jag hur det stack till i näsan – YES! 
Tyvärr var jag inte frisk nog för att kila iväg på event här på morgonkvisten, men jag hoppas verkligen att det kommer fler gånger :)
 
Fredrick är ute och cyklar så jag och tjejerna har satt på Barnkanalen och krupit upp i soffan. Vi har inget planerat idag, men vädret är så fint ute att jag nästan inte kan med att stanna inne idag. Vi får se hur dagen artar sig :) 
Jag tänkte visa er goodiebagsen som vi gav till barnen på Elises barnkalas lite senare. Det blev väldigt uppskattat och ett riktigt tips till er som vill byta ut den klassiska godispåsen mot något nytt. 
 
Dags för en kopp kaffe! :) 
 
Kram på er och ha en fin dag.
 
Bjuder på lite bilder från gårdagen när vi åkte till mamma för lite lunch. Tycker den nya hållplatsen Stenpiren i Göteborg blivit helt otroligt vacker! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons