Tips på rabatter! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tips på rabatter!

I samarbete med Rabattkodsidor.
 
God kväll på er alla kvällsmysare.

Hoppas ni har haft en fin dag – det är ni värda! Vi är precis hemkomna från en husvisning, men kände att det var lite väl mycket pengar för ett hus som behövde fixas med en del. Det var egentligen inget så, men elen i huset hade behövt sig en uppdatering och det blir lätt lite pengar – så vi kollar vidare! :) Det var roligt hur som!

Jag tänkte kik,a in för att lämna ett litet kvällstips till er. Som mamma och föräldraledig kan det ibland kännas tajt i plånboken och under de här 2 åren har kuponger, rabatter och erbjudanden blivit min bästa vän :)
I samarbete med Rabattkodsidor.se vill jag därför tipsa om deras enkla sätt att spara en extra slant genom rabattkoder och erbjudanden. Självklart är tjänsten gratis att använda och sträcker från allt mellan träning till inredning. Ett perfekt sätt för er att spara pengar på – pengar som kanske kan gå till något annat.

Du letar helt enkelt upp en kod och använder den i kassan hos den butik du valt. Tre exempel kan vara Lamp24, Eleven, ICA’s upplevelser och Klockia. Kika in och se om du hittar något som passar dig! :)
På tal om det så behöver jag verkligen en ny hårinpackning till mitt frissiga hår. Av någon anledning har det blivit fett lite för fort och amningshåren börjar göra sitt. Någon som har tips på någon bra inpackning? :) 

Kram.

Skärmavbild 2016-09-08 kl. 19.24.56

// Här är en näve olika internetbutiker som finns att välja bland. Jag kan hitta minst 8 stycken som jag någon gång använt – hur många hittar du? //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons