Mysmorgon. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Mysmorgon.

Hej på er!

Vilken mysmorgon vi haft! Efter att ha varit vaken sedan 6:50 så är det dags för Julia att somna om. När hon vaknar igen så ska vi iväg och hjälpa mamma bära en och annan flyttkartong från mormors gamla lägenhet. Jag har lovat att vara med en stund innan vi åker hem och vilar igen. Jag har fortfarande ont i halsen och Julia känns inte riktigt i stöten – men sånt går över :)

Det blev alltså ingen sovmorgon som jag hoppats på, haha, men vi gick raka vägen till soffan från sängen och mös ordentligt innan det var dags för frukost. Elise, som vanligtvis äter ganska dåligt på morgonen, åt en rejäl portion gröt och har haft ett riktigt topphumör hela morgonen – sånt älskar vi! :)

Jag håller på att redigerar en liten video för er som förhoppningsvis kan komma upp redan idag. Det är verkligen så himla skoj med vloggar – varför har jag inte gjort det mer?!
Säg gärna till om det är något ni vill se eller höra mer om :)

Dags för en duscha och en varm kopp te innan vi ger oss ut. Hoppas ni får en fantastisk dag!

Kram.

IMG_4983 DSC06664

// Frukost från Juicekällan. //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons