7 saker livet bjuder på. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

7 saker livet bjuder på.

God morgon!

Hoppas ni mår bra – kan ni fatta att det redan är 1a september?! Jag tycker visserligen augusti var väldigt lång, men att det är september betyder för mig att det är höst och att det blir allt mörkare och mörkare ute samtidigt som myskvällarna blir fler. Men jag gillar det!

Det var längesen vi började dagen med en lista tycker jag, så nu staplar vi upp saker som händer i livet just i denna stund.

  • Här hemma är det sjukstuga. Elise har feber och min hals svider. Julia verkar dock go och glad precis som sin far. Tyvärr kan jag inte skylla på dagisbacillerna – än. Haha.
  • På tisdag är det inskolningsdags för Elise! Jag är så himla peppad och tycker det ska bli himla mysigt. När jag pratade med dem i veckan så fick jag en härlig känsla i magen och jag är säker på att vi kommit till en helt fantastisk förskola.
  • Jag funderar på att ta upp Youtube:andet igen. Nog för att jag är lite sen – men det är ju faktiskt en himla rolig grej! Måste bara komma ihåg att filma. Vad vill ni se eller höra om? :) 
  • Vi måste införskaffa en jacka till Julia. Det har ju varit så fint väder sedan vi kom hem från Italien och har bara behövts lite tjockare tröjor, men nu är det snart jacka som gäller. Jag har tittat runt i butikerna, men höstmodet verkar inte vara på gång än? Jag hittar bara regnställ, men så har jag inte börjat leta på riktigt än :) Kanske idag?
  • Igår unnade jag mig en av Manuela’s böcker. Hon är helt magisk när det kommer till bakverk och jag har hittat mycket inspiration till Elises kalas.
  • På tal om Elises kalas så är planeringen i full gång. Tänkte prata mer om den i ett senare inlägg.
  • Igår var det pannkakslunch här hemma! Det är så kul när Julia och Elise kan äta samma saker – och själva dessutom! Pannkakor är dessutom ruggigt enkelt: 1 dl mjöl, lite salt, 2 dl mjölk, 1 ägg och 1 msk smält smör ger dig runt 4-5 pannkisar.

Med det sagt så kör vi torsdag!

Ha en underbar dag!

Kram.

DSC06646 DSC06656 DSC06655 DSC06652 DSC06651 DSC06649_1

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons