Kalla mig praktikanten. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Kalla mig praktikanten.

Hej på er!

Oj, vad den här morgonen gick i ett. Klockan ringde vid 7:15 och jag fortstod inte riktigt att jag skulle gå upp. Vid 00 inatt fick Julia magknip och jag hade gett vadsomhelst för lite sovmorgon :) Men väl i bilen med musiken på högsta volym så kände jag mig verkligen peppad inför dagen. Vi satt i möte 1,5 h innan jag var tvungen att säga hejdå och åka hem till min mamma och barnen. Ikväll blir det dock lite mer praktik och vi ska iväg på en visning. Det är verkligen himla kul och jag känner hur rätt jag hamnat – att det här med mäkleri verkligen kommer att vara min grej!

Nu har jag precis bäddat ner en sömnig Elise och vi ligger tillsammans och tittar på film. Igår satte vi upp en safari-dekor på väggen i barnens rum och Julia är i full gång med att försöka ta ner den igen – djur är tydligen inte hennes grej, haha. Jag och Elise är iallafall himla nöjda och jag ska visa er resultatet lite senare :)

Dags för vila så jag är pigg och alert ikväll!

Kram på er.

DSC06626 DSC06627 DSC06628 DSC06630

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Jenny

    Åh vad skoj! Jag har utbildat mig till mäklare men inte hunnit gjort all praktik än för det tittade ut tvillingar för 9 månader sen ;D

Annons