Födelsedagstips till 2åring. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Födelsedagstips till 2åring.

Hallå där!

Snart fyller hon år. Vår lilla bebis-Elise blir 2 år. 2 år?! Vart har de här två åren tagit vägen? Hon ger oss minst sagt flera ton kärlek här hemma varje dag och jag skulle aldrig kunna föreställa mig livet utan henne. Tänk om mormor och morfar aldrig träffats, tänk om de inte fått mamma, tänk om jag aldrig träffat Fredrick, osv osv. Det är en läskig tanke! :)

Hursomhelst så är den ständiga frågan vad hon önskar sig i födelsedagspresent och att säga ‘pengar för framtiden’ verkar inte vara ett okej svar för vår kära släkt, haha.
Barninredning kan man aldrig få nog av och det står högt upp på inköpslistan. Sakerna nedanför hade mer än gärna fått pryda deras rum! Vi är själva inne på att köpa ett kök eller ett dockhus till henne. Vilket tror ni hade blivit roligast?

Allt på bilden är på rea så passa på om det finns något ni gillar! Hoppas ni hittar något fint :)

Kram.

Namnlöst-1

LEGO Förvaringsbox // JOX Matta // JOX Trend bord & 2 pallar // JOX Trend Lektält // Minikök i Trä // Matlagningsset // Gunga // Stoy Speed Sparkcykel // Origami Nattlampa // Förvaringsväska 2-pack Ekorre // Bordslampa // Sittsäck Mintgrön med Björn // Sittsäck Rosa med Bäver // Påslakanset Mailey Ekorre // Kudde Bloomingville Sovande Björn

Inlägget innehåller adlinks. 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons