Göteborgsmamman

Testagram Augustiboxen.

I samarbete med Testagram. 

Hej vänner!

Ni måste testa Testagram. Det är verkligen en himla rolig box att få hem varje månad och jag ler alltid lite för mig själv när jag får sms om att den här på väg hem. Den här månaden var inget undantag!

För 99:-/månaden får du testa både nya och befintliga produkter till ett värde av minst 150-200:-/box. Jag älskar överraskningar och är säker på att det finns fler 🙂 Här kan du registrera dig för att få hem din egna box. 

Augustimånadens innehåll var:

Santa Maria Enchilada Spice Mix. Påsen är lätt eftersom onödigt salt, socker och tillsatser är borttaget. Istället har man fyllt på med mer naturliga smaksättare. Perfekt! Rek. pris: 15 kr.
Läkerol YUP Melon Sour. Alla älskar väl dessa YUP! Nu finns deras nyhet i smaken melon och är en sockerfri pastill, sötad med stevia och strödd med sursandad xylitol. Rek. pris: 14:90 kr.
Risenta Proteinflingor. De här krispiga proteinflingorna innehåller naturliga råvaror som teffmjöl, kornmjöl, ärtprotein och små chiafrön. Kommer i smakerna Äppel/Kanel/Chia och Tranbär/Chia. För en hälsosam start på dagen! Rek. pris: 42:90 kr.
Kiviks Musteri Lättdryck Vattenmelon. Sommaren blev just längre! Svalkande och passar lika bra i glaset som i en efterrätt. Rek. pris: 5:90 kr.
Nellie Dellies Salty Liquorice. Den här såg jag inte skymten av när jag testat en av pastillerna – Fredrick snodde åt sig varenda en, haha! Det är ett otroligt bra betyg på dessa godisar gjorda på fibrer istället för socker. Få kalorier men mycket smak. Sötad med stevia och perfekt för alla gottegrisar! Mums! Rek. pris: 14:90 kr.
Tutti Frutti Sour. Nu har detta nostalgigodiset kommer i ny tappning i form av en sur version. Sursockrad gelégodis med de klassiska smakerna päron, hallon, citron och såklart TUTTIFRUTTI! Gelatinfri som grädden på moset. Rek. pris: 20 kr.
God Morgon Fiberdryck. Perfekt som frukost eller mellanmål för att få i sig mat snabbt och enkelt! Toppa gärna med nötter, bär och frukt eller använd i smoothies för att öka näring- och proteininnehållet. Högt innehåll av vitamin C, D och kalcium. Rek. pris: 36:50 kr.
Svenska Lantchips Gräddfil och Lök. Svenska Lantchips fyller 25 år och uppfanns när jag var 1 år – antagligen för att de visste att jag skulle älska dem! De här potatischipsen är mina favoriter och är perfekt för både vegetarianer och veganer. Glöm inte dessa till fredagsmyset! Rek. pris: 19:90 kr.
Bravo Boost Chia. En fullvärdeskupong på denna nya dryck är sist ut i månadens box. Kokosvatten och lime är en härlig kombination att släcka törsten med och samtidigt innehåller den de mättande chiafröna. Bravo Bravo! Rek. pris: 15:90 kr.

DSC06596

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. goteborgsmamman

      Det tycker jag verkligen! 🙂 Om inte annat så är det en perfekt present till någon annan. Kram fina <3