Favoriter på REA. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Favoriter på REA.

God morgon!

Vi ska precis börja göra oss iordning här hemma och bege oss mot Liseberg. Mamma ska gå med oss och Elise ska äntligen få se what all the fuss is about, haha. Dessutom lyser solen och vi får en varm dag. Har ni några planer denna fredag?

Innan vi sticker tänkte jag köra ännu ett kollage här i bloggen, men det är ju verkligen så mycket av höstrean som satt igång och den här gången hittade jag mycket smått och gott på RUM21. Just de här produkterna har jag suktat efter länge, men priset har gjort att jag har hållit tillbaka. Inga bortförklaringar längre alltså! :)

Hoppas ni hittar något ni gillar och att ni får en härlig dag.

Kram.

kollagerum21

Ducky Träfigur // Dark Rain Body lotion // Terazzo Skärbräda // Eva Solo Kylskåpskaraff // Björn Hand cream // Never Spring Doftljus // Tumbler Dricksglas // Paper Porcelain Mugg // Candletray // Mountain Kudde Grå // Voir Burk 2-pack // The Cube Sidobord // Grand Cru Termoskanna // Marimekkoskål // Blond Skål // Världsmästarcykeln Poster // Triangles Kudde Rosa-Grå // Graphic Ljuslykta 2-pack // Marble Kruka // Phantom Matta // Skultuna Kin Ljuslykta svart 3-pack // Kitchen Paper Holder Guld // Skultuna Kin Ljuslykta Koppar 3-pack 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons