Nya kläder – igen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Nya kläder – igen.

Hej goingar!

Barn kan verkligen inte få för mycket kläder, haha, så när Fredricks mamma frågade vad Elise önskade sig i födelsedagspresent så svarade jag att just kläder alltid behövs. Sist de var här hade de därför med sig en påse fylld med bra kläder nu inför förskolestarten – så himla snällt! <3

Jag älskar verkligen de slappare svart/vita byxorna och koftorna är underbara. Frågar du Elise så är uggletröjan en riktig hit  ;)

Kram.

DSC06452

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Nellie

  Gud vilka söta kläder!

  Jag tycker det är så trevligt att läsa din blogg! Men jag har lite frågor kring just med barn då jag och min partner försöker skaffa barn.
  Hur upplevde du amningen första gången? Det är något jag faktiskt är genuint orolig för utav någon konstig anledning.
  Hur fungerade det med hunden när ni fick barn? Hur reagerade den och hur gjorde ni? och hur har det gått efteråt?
  När du tränade under första graviditeten, hur gjorde du? Körde du på “som vanligt” eller anpassade du dig? Vad använde du för kläder?

  Tack så jättemycket!

  Kram Nellie

  1. goteborgsmamman

   Hej going! Vad söt du är – tusen, tusen tack!
   Jag tänkte ha en frågestund här i bloggen nu i helgen – får jag spara dina frågor tills dess? <3 Kommer du på fler är det bara att fråga på! :) Jag älskar frågor och ännu mer om att få prata graviditet och förlossning – de frågorna ligger mig varmt om hjärtat :)
   Underbara frågor! Tack själv! Kram <3

Annons