30-50% REA! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

30-50% REA!

Hej på er!

Hoppas onsdagen börjat bra! Här är det lite stressigt, men jag lovar att uppdatera när jag kommer hem från fotograferingen. Sålänge tänkte jag dela med mig av ännu fler rea-tips och den här gången med lite barnskor. LekMer har en superfin rea med 30-50% rabatt på utvalda favoriter. De skorna längst upp till höger i kollaget funderar jag på till Elise – perfekt till de kyligare dagarna, men när det är för varm för vinterkängor :)

Hoppas ni hittar något!

Kram.

kollage (kopia)

Sprox Sneakers Svart-Vit // UGGS Bailey Bow Chestnut // Viking Ullfodrade Kängor Goretex // Vans Sneakers Hamburgers // Sprox Boots Mönstrade // Under Armour Träningsskor // Kavat Sandaler Coral // Didriksons Gummistövlar Röda // Sprox Sneakers Silver // Sprox Sneakers Vit/Rosa // Timberland Vinterkänga Rosa/Grå // Sprox Sneakers Vit/Grön // Sprox Sneakers Grön med färg // Disney Minnie Mouse Sneaker // Viking Svarta Gummistövlar // Sprox Sneakers Svart-Vita // 

Inlägget innehåller adlinks. 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons