Lugnet före stormen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Lugnet före stormen.

Hej på er vackra ni!

Mår ni bra? Jag har sovit gott trots att vi har en liten donna här hemma som börjat träna in sina framtida utekvällar genom att vara vaken ett par gånger under nätterna. Jag minns att Elise hade såna här vakna perioder innan hon fick in sin sovrutinen och började sova hela nätterna. Jag tror även att det var när hon var runt 8-9 månader som vi vänjde av henne att dricka ersättning på natten, så det ska jag ta tag i när Fredrick är borta i början av september. Tror vi hade 2 jobbiga nätter då, men sedan dess har det gått hur bra som helst :)

Idag ska jag äntligen få fixat mina naglar. Det ska bli så himla skönt och även om jag stötte på Anna igår så saknar jag henne så himla mycket. Det ska bli kul att snicksnacka som bara vi kan :) Skulle ni förresten vilja boka tid hos henne så kan ni göra det på Lily Nails.
Mer än så har vi inte planerat här hemma idag. Det är ganska skönt för morgondagen är fullknökad med saker vi ska göra:

  • BVC kl 8:30
  • Fotografering för min praktikplats kl 14:30
  • Middag hos några vänner kl 18
  • Fredricks svåger sover över och kommer vid kl 21

Så visst är det skönt med en lugnare dag idag :) Vad ska ni göra?

Kram.

DSC06415 DSC06417 DSC06418 DSC06422 DSC06423 DSC06428 DSC06431

// Bilder från när vi matade ankorna igår :) //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons