Åksjuka barn? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Åksjuka barn?

Hej!

Hoppas ni har haft en härlig dag. Här har det gått i ett, men vi har bara haft roligt och barnen kramas konstant – det är så himla gulligt att se <3

Jag måste fråga er en sak. När vi var i Italien på väg tillbaka mot Gardasjön så kräktes Elise i bilen. Vi tänkte inte mer på det mer än att det inte hänt förut, men att hon säkert bara blivit lite åksjuk av de krokiga vägarna.
Men så sitter vi i bilen häromdagen och helt plötsligt kräks hon igen. Det börjar med att hon hostar ett par gånger innan hon kräks, sen är allting över precis som om ingenting har hänt. Kan detta vara åksjuka tro? Fram till 2årsåldern säger de att barn sällan blir åksjuka, men nu blir hon ju 2 nästa månad och då kanske det är mer sannolikt?

Har någon av er åksjuka barn? Har ni varit med om detta eller vet någon som har?

All hjälp uppskattas. Kanske har ni några tips att dela med er av?

Kram.

DSC06309

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Annica

  Mary hade så nu över sommaren. Tyvärr märkte vi att hon mår grymt mycket bättre då hon sitter framåt (minimerar därför bilresor med henne!). Nu är hon 2 år och 4 månader gammal. Men, jag har hört att det är rätt många tvååringar just som drabbas. Pga balanssinnet som utvecklas i den åldern.

  1. goteborgsmamman

   Det med balanssinnet hade jag ingen aning om, men att många över två drabbas har jag hört .. Nåja, det är bara bita i det sura äpplet :) Det går förhoppningsvis över!
   Kram fina Annica <3

Annons