Födelsedagstips 2åring. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Födelsedagstips 2åring.

 

God kväll goingar.

Jag tror jag kommit på en bra födelsedagspresent till Elise nu! Ett tag tänkte vi inte ge något speciellt. Dels för att vi inte kom på vad det skulle vara och dels för att vi köper saker till henne var och varannan dag, haha.

Skäm å sido, men jag är rätt säker på att jag lyckats pricka in rätt nu. Vi gick förbi en söt liten leksakaffär här i Göteborg häromdagen. Affären heter Lilla Rummet och ligger på magasinsgatan – en urgullig butik med både gamla hederliga träleksaker, men också både lightboxar och design letters-muggar.
Hursomhelst. Elise struntade ju fullständigt i dessa trendiga prylar och gick direkt mot ett dockhus. Hon stod där hur länge som helst och det verkligen lös om henne när hon lät dockorna dansa runt i sina rum.

Nu har jag tittat runt lite och inser att det verkligen finns galet mycket att välja bland. Allt från 399:- till flera tusen. Här är några favoriter. Är det någon av er som har några tips? Jag såg ett på IKEA igår för 399:- och som man isåfall skulle kunna måla om. Jag vill ha något enkelt och inte med alltför mycket plotter – då är det roligare att inreda och göra om själv tycker jag! :)
Kom gärna med tips!

Namnlöst-1

Melissa & Doug Dockhus 3 våningar. // Le Toy Van La Maison de Juliette Dockskåp. // Lundby Stockholm Dockskåp. 

Inlägget innehåller adlinks. 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons