LekMer’s magiska helg-rea. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

LekMer’s magiska helg-rea.

Hej goingar!

Den här helgen har Lekmer en magisk rea med saker som är guld värda nu i höst.
Nedan ser ni några av mina absoluta favoriter för stora som små :)

Namnlöst-1 (kopia)

Kuling Outdoor Navy Skaloverall // Kuling Outdoor Skaloverall Lila // Kuling Fleecejacka Solig Cerise // Kuling Fleecejacka Solig Navy // Tenson Regnset Saturn Print Navy // Tenson Regnset Saturn Print Pink // Kuling Trend Babyoverall Dusty Blue // Kuling Trend Babyoverall Dusty Rose // Kuling Trend Ryggsäck Rose Shadow // Kuling Gummistövlar Regnbåge Cerise // Kuling Trend Gummistövlar Pink // Kuling Teddyoverall Med Öron Creame // Carena Sandhamn Skötväska 2016 Sand Dune // Kuling Trend Gympapåse Shadow Pink // Elodie Details Skötväska Apple Of My Eye // Kuling Trend Ryggsäck Cloud Grey // Sprox Boots Rosa.

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons