Midnattsloppet – ses vi där? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Midnattsloppet – ses vi där?

God morgon!

Det är fredag igen hörrni och här i Göteborg hänger regnet i luften. Jag har bokat tid för vaxning nu på förmiddagen, men annars är dagen helt fri för impulsplaner! Vad ska ni göra?

Igår hade jag en av de bästa dagarna på länge. Jag träffade Emma och barnen uppe i Slottsskogen där vi började dagen med en lunch i Björngårdsvillan. Det var något blåsigt, men solen lös och Elise sprang efter Lucas som en svans medan småtjejerna halvsov i vagnarna. Att se Elise springa omkring och våga leka med andra barn är en sån lättnad för en som mamma. Hon har ju alltid varit väldigt fäst vid och alltid velat vara nära mig och Fredrick, men nu känns det som om hon känner sig mer bekväm vid att umgås med andra så länge hon vet var vi är. Det är en lättnad inför kommande förskola :) Då vet jag att hon kan ha lika roligt med sina kompisar och lärare som med sina übercoola föräldrar.

Efter lunchen rullade vi upp till den lilla ‘bondgården’ ovanför och barnen fick klappa getter tills de nästan själva fick hovar och horn. De var så glada och jag och Emma fick chansen att prata om allt mellan himmel och jord. Det känns som om vi känt varandra i flera, flera år och jag är så glad över att ha träffat denna underbara tjej.
Utflykten avslutades med ett besök till Plikta lekplats och när vi varit ute i 4,5 h så blev det dags att gå hem.
Middagen blev Mac ‘n’ Cheese – något som gick hem hos både Elise och Fredrick. Ett riktigt tips till er med kräsna familjemedlemmar kanske! :)

Nu måste jag dricka lite kaffe, duscha och sen sticka iväg. Hoppas ni får en fin-fin fredag och att ni som ska springa Midnattsloppet imorgon laddar upp ordentligt. Ses vi där?

Kram. 
IMG_5520DSC06286 DSC06285 DSC06284 DSC06282 DSC06281 DSC06279 DSC06272 DSC06277 DSC06263 DSC06265 DSC06257 DSC06261 DSC06253 DSC06251 DSC06250 DSC06249

// Första bilden är lånad från Påsmällen :) //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons