Dagens lista. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dagens lista.

 

Hallå där!

Jag satt precis och skrev världens längsta inlägg men kände bara att “gud vad ingen kommer orka läsa det här!” och deletade allting, haha. Det måste kännas rätt! Istället för en massa text så sätter vi den här dagen i punkter tycker jag – låter det bra?

… Den här dagen började med en härlig löprunda. Jag tycker det är så härligt att träna på morgonen och jag får verkligen en massa extra energi resten av dagen!

… Väl hemma fick jag ett sms från mamma att hon var sjuk och kunde därför inte sitta barnvakt. Jag fick ställa in min nageltid och planera annat istället.

… Från ingenstans får jag ett sms från Linda där hon frågar om vi ska ses och föreslår idag eller nästa vecka. Jag nappar på idag och vi ses vid lunch! Underbart spontant tycker jag!

… Vi åt grötfrukost imorse och barnen hade efter frukosten mer gröt utanpå kroppen än i magen. Ett bad efteråt resulterade i att Elise stod och grät hysteriskt för att Julia ville bada längre än hon brukar och i en Julia som numera vattenfyllt hela vårt badrum.

… Under semestern har vi lyckats slarva bort hela två iphoneladdare. Bra jobbat va? Det innebär att vi har 1 kvar som Fredrick snott med sig till jobbet. Jag har 70% batteri. Det klarar jag väl mig på tills han kommer hem?

… Regnet hänger i luften här idag. Därför blir det lek utomhus om det är uppehåll efter lunch, eller så går vi och myser på stadsbiblioteket. Vilket som så blir det garantera supermysigt :)

… Fredrick ska vara borta lördag-söndag och jag försöker planera min och tjejernas helg. Jag kan bara inte bestämma mig för vad vi ska hitta på så alla tips är välkomna.

… Idag ska det fredagsstädas. Tycker att det är såå skönt med ett kliniskt hem inför helgen. En liten sidenote, hehe.

Vad ska ni göra idag och i helgen?

Kram goingar!

DSC06071 DSC06063 DSC06040 DSC06030 DSC06024 DSC06066 DSC06045 DSC06079

// Lite bilder från gårdagens mys i Slottsskogen med mamma <3 //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons