Biodags. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Biodags.

Hej på er!

Vi kom precis innanför dörren efter en 2 1/2 h fika med Linda och hennes son. Barnen lekte och vi hann (nästan) snacka ikapp oss om lite framtidsplaner.
När vi lämnade fiket så plingade mobilen till och jag hämtade legitimationen hemma för att kunna hämta ut paket. På vägen dit började det regna sånt där riktigt blött regn – sånt som går igenom alla lager kläder – och jag hade helt missat att ta med mig paraply. Som tur var fanns vagnens regnskydd med och jag drog snabbt på dem över vagnen.

Nu är biljetterna uthämtade och ikväll vankas bio för mig och min kärlek. Vi tänkte se Jason Bourne och hinna mysa lite innan. Eftersom han är borta denna helgen så måste vi ha egentid i förebyggande syfte, haha. Tur att man har barn så att tiden går fort! ;)

Dags för en varm dusch för att få ur regnet ur håret. Hoppas ni får en mysig fredagskväll!

Kram.

DSC06097 DSC06101 DSC06121

// Paketet innehöll lite saker inför Elises 2 årsdag och kommer från roligaprylar.se :) //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons