20% på nappflaskor. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

20% på nappflaskor.

I samarbete med Twistshake.

Hej mina fina!

Vad gör ni? Vi har precis kommit in från en härlig dag med mamma i Slotsskogen. Tanken var som jag skrev imorse att vi skulle till djuren, men i stort sett hela parken var avstängd pga Way Out West som äger rum i helgen. Istället gick vi till Plikta som är en enorm lekplats och tillbringade ett par timmar där i solen. Både barnen och jag är alldeles rosiga om kinderna så vi lär nog ha fått lite färg under dagen :)

På vägen hem sov båda två och jag passade därför på att fika och hämta ut paket. Paketet innehöll ännu en Twistshake-flaska och jag är otroligt nöjd med valet av färg. Vi fick ju en till Elise när hon var yngre och den har använts så mycket att det ens är ett under att den fortfarande är hel och snygg, haha.
Bara för att ni är så jäkla bra (och för att Twistshake-flaskorna är ett av mina guldkorn i skötväskan!) så får ni nu 20% rabatt på ordinarie och på redan rabatterade priser – visst är det grymt?! Ange goteborgsmammanse20 när ni beställer så dras rabatten.
Flaskorna lär kunna motverka kolik och kommer i jättevackra färger. Ni kan läsa mer på Twistshakes hemsida.

Dags att vänta in Fredrick och sedan är det hemkörning av mat som gäller – ibland får man lov att vara bra lat ;)

Kram. 
DSC06093DSC06090DSC06091

DSC06083

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Maria Rönnervik

    Hej igen,

    Jag håller på att skicka inbjudningar till bloggare eftersom jag har nystartat en blogg och jag vill gärna få många besökare. På bloggen tipsar och skriver jag om olika produkter med länkar till de olika webbbutikerma för de som tycker om onlineshopping. Du får gärna titta in på min blogg och också sprida detta vidare till andra bloggare. Stort tack på förhand!

Annons