Canvastavla efter eget motiv. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Canvastavla efter eget motiv.

I samarbete med Feelhome.se

God kväll älskade.

Åh, vad mör jag är! Jag och tjejerna har varit iväg hela dagen och jag kom precis in efter en löparrunda på 7,5 km. Det var skönt och välbehövligt – jag älskar att träna och röra på mig!

Jag och tjejerna har varit på Frölunda Torg idag och träffat min älskade mamma. Jag blev alldeles varm i själen av att se henne och höra hennes röst – kramarna var magiska. Som jag älskar min mamma.
Vi åt sallad till lunch och kikade runt i inredningsbutiker – jag är så sugen på att fixa om här hemma och letar febrilt efter saker som passar vår avslappnade stil. Jag hittade en söt lampa och ännu en filtkorg – bilder kommer imorgon när jag lagt över dem från kameran.

Och på tal om bilder så har vi tusentals bilder från semestern och en del av dem funderar jag på att framkalla större kort och canvastavlor av för att ha på väggarna här hemma. Det är så fint och personligt med bilder på familj och vänner hemma. Håller du med?
Jag har tipsat om dem förut och det tåls att göra igen; Feelhome gör fantastiska tavlor och där kan du även framkalla en ‘handmålad’ canvastavla efter ditt eget motiv och dina bilder. Det ser så fint ut och det är jag sugen på att testa! Tänk vad häftigt att ha en sådan i hemmet som bryter av vår annars rätt stilrena inredning.

Nu måste jag hoppa in i duschen så att familjen kan ta bort klädnyporna från näsan ;)

Kram.

Skärmavbild 2016-08-04 kl. 18.46.10

// Skaffa din handmålade canvastavla hos Feelhome. :) //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons