Göteborgsmamman

Potträningstips.

Hej på er!

Nu under semestern så har jag ägnat en del av tiden på stranden åt att läsa på om potträning. Jag tänkte att vi skulle sätta igång med det nu när vi kommer hem och sträckläste därför boken Potträning på 3 dagar på paddan under parasollet.

Boken är så enkel och så bra att jag verkligen kan rekommendera den till dig som vill ha tips eller hjälp på traven. Jag var helt lost innan jag läst första sidan, men känner mig nu mer redo än någonsin faktiskt.
Författarna Sofia och Michael har staplat upp ett par enkla steg och delar upp potträningen i 3 faser. De ger tips inför resor, hur du kan förbereda dig och slår hål på de myter som man får höra från olika håll när det kommer till att sluta med blöjan. De avslutar Potträning på 3 dagar med att svara på de vanligaste frågorna och ger dig bonusmaterial om du helt enkelt inte får nog! 🙂

Vill du köpa boken så hittar du den här. (adlink). Här, här och här finns även lite fina pottor om det behövs där hemma (adlinks).

Vi försöker ju lära Elise så mycket annat så visst ska vi nog lyckas lära henne att förstå sig på pottan när vi kommer hem också tycker jag! 🙂 Dessutom hade det varit skönt att slippa köpa hem så många paket blöjor varje vecka, haha.

Har du pottränat ditt/dina barn än? Hur gick det? Kanske har du tips att ge oss första-gångs-pottränare? 🙂 

Kram.

Skärmavbild 2016-07-27 kl. 17.19.16

// Potträning på 3 dagar. Någon som provat? 🙂 //

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.