goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bucketlist.

Hej vackra du.

Hoppas dagen har behandlat dig väl hittills.
Igår kväll låg jag länge och tänkte på vad jag vill hinna med i livet. Jag har redan träffat mitt livs kärlek, vi är förlovade och har två barn. Så det som en gång stod på min livets-att-göra-lista har redan blivit uppfyllt. Vad gör man då? Jo, man skapar en ny.

Jag vill …

… Gifta mig.
… Flyga luftballong.
… Hoppa fallskärm.
… Se norrsken.
… Dyka bland korallrev.
… Springa ett maraton.
… Rida ut och bo i tält med hästarna fastknutna utanför.
… Tala inför minst 100 personer.
… Fira jul i New York.
… Vara husägare.
… Ha fler barn.

Vad har du på din lista? :) 

Kram.

DSC03978

// Men helst av allt vill jag fortsätta vara så här lycklig som jag är nu <3 //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons