Sex och frisör i Göteborg. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Sex och frisör i Göteborg.

God morgon!

Har ni sovit gott? Jag är rätt säker på att jag var helt borta igår kväll när vi skulle lägga oss. Långt, långt borta pratade Fredrick med mig, men jag var för trött för att svara så jag gjorde bara lite hummande ljud, haha. När jag somnat sov jag dock rätt tungt hela natten – jag märkte inte ens att jag gått in till Elise och lagt mig när hon var ledsen. Nåja, jag känner mig som pånyttfödd iallafall!

Jag tänkte att vi sammanfattar livet just nu med lite punkter.

  • Min frisör blev sjuk i måndags och jag tänkte att det gör ju ingenting – vi bor ju i en storstad och det borde vara easy peasy att hitta en annan. Lättare sagt en gjort och jag hänger nu på Boka Direkts hemsida för att se om de får några återbud. Verkar dock lönlöst. Ingen av er som är frisör och har tid nu i veckan kanske? :) Kommentera här eller maila mig på stenssonmalin@hotmail.com isåfall!
  • Igår bokade vi hotell nere vid Gardasjön i Italien där vi kommer spendera den mesta av vår tid utomlands – äntligen! Jag vill bara komma ner snabbast möjligt men vi har bokat efter helgen  så vi får allt vänta ett par dagar. Vi ska som sagt bila och sätter fart redan på fredag! Tjoho!
  • Elise har hakat upp sig på en siffra, eller ett ord. Hon gick runt hela gårdagen och sa “sex” till allt. Det gav ett par stycken ett gott skratt i affären iallafall, haha.
  • Idag ska jag fixa naglarna och jag saknar min Anna mer än någonsin. <3
  • Jag måste storstäda innan vi åker på fredag, men det känns ärligt talat rätt lönlöst med barn och jag väntar nog tills på fredag, haha.

Nu ska jag slå mig ner och dricka upp min kaffe. Hoppas ni får en härlig onsdag även om just Göteborg bjuder på regn :) Efter regn kommer …..

Kram.

DSC03980

// Den här boken är underbar. Simon Krohn skriver om själva grunden till yoga och även om man inte är någon vigis själv så känner man igen sig i hans beskrivningar och tankar. Underbar bok! //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons