Kville Saluhall. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Kville Saluhall.

Good morning!

Har ni sovit gott? Jag har sovit som en ängel och känner mig minst sagt utvilad. Julia var alldeles övertrött igår kväll och när hon väl somnade så somnade resten av familjen också. Jag har fått sprungit nu på morgonen (‘som vanligt’ vill jag tillägga, men jag ska inte jinxa det, haha), kört hemmaträning 21 min och gröten ligger redan i magen – det är en perfekt morgon.

Igår lunchade jag och tjejerna med min syster. Vi åt sushi på en otroligt fin saluhall som ligger på andra sidan bron här i Göteborg och blev positivt överraskade över hur god och vacker de gjort maten. Rekommenderas starkt! Saluhallen heter Kville Saluhall och är lätt att ta sig till med både buss och spårvagn :)
Väl hemma igen så hade vi hunnit handla och satte igång med brödbak. Receptet på detta galet enkla bröd kommer upp senare. Skorpan blev alldeles knaprig och seg och innanmätet luftigt och smarrigt. Allt du behöver är 4 ingredienser!

Idag är det date som står på schemat – som jag har längtat! Mamma ska vara barnvakt så att jag och Fredrick kan gå ut och äta och avsluta med en mysig bio. Det ska bli så härligt att bara få vara vi två och hinna sakna våra små monster lite här hemma.
I övrigt blir det en lugn dag. Vädret lovar regn så vi tar nog en tripp upp till stadsbiblioteket och bara myser tror jag.
Vad ska ni hitta på? :)

Hoppas ni får en härlig onsdag – snart är det helg!

Kram.

DSC03708

DSC03711

DSC03715

DSC03716

// Myslunch med världens finaste syster. <3 //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons