Min arbetsplats för dagen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Min arbetsplats för dagen.

God morgon!

Då var det måndag igen och en helt ny vecka! Jag älskar måndagar – de finns där för att kunna ge dig en nystart i livet kan jag känna. Om det så gäller mat, jobb, kärlek eller träning så kan det vara skönt att allting börjar om på måndagar. Jag hoppas att du får göra precis det du vill i livet.

Den här måndagen började med en löparrunda och nu sitter jag här och spanar på två små tjejer som för varje dag inser mer och mer om hur roligt de kan ha med varandra. Elise blåser och gör pruttljud i Julias ansikte och lillasyster skrattar som aldrig förr. Ibland kan jag bli lite tokig på hur svårt det kan vara att sätta ord på såna här känslor – det är så underbart!

Idag fyller min mormor 88 år och vi ska dit på tårta och kaffe vid 12. Fram tills dess så blir det massa lek för att barnen ska sova på vägen dit – det gäller ju att planera, haha.

Har ni något planerat idag? Jobbar ni? Går ni i skolan? Eller är ni kanske gravida/föräldralediga? :)
Hoppas ni får en fin dag.

Kram.

DSC03656

// Den här platsen <3 //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons