Det första du kommer på. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Det första du kommer på.

Hello sunshines!

Jag älskar bloggandet. Jag älskar att sitta här varje dag, få fotografera, redigera bilder och få ner tankarna på ett digitalt ark. Men framförallt älskar jag er som kommer in här, läser och som finns där bakom skärmen.

Och eftersom bloggen finns på grund av er så vill jag ju veta vad NI vill läsa om. Vad vill ni veta? Vad vill ni mötas av när ni kliver in här? Ris och ros är välkommet likaväl som tips på ämnen :)

Kom igen nu – show me what you’ve got! <3

Kram.

DSC03635

// Lilla godingen i sin gungstol <3 //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Johanna

  Jag tycker in blogg är rolg att följa, särskilt som vi bor i samma stad. Tycker du har en rätt bra mix som det är. Fina bilder är ett plus.
  Sen har jag lite ris också. Jag följer många andra bloggar och på varje inlägg ser jag dig vara inne och kommentera och tipsa om din egen blogg, ibland helt utan koppling till det inlägg du kommenterat. Förstår att du vill locka trafik, men du kanske kan tona ner det någr nivåer?

  1. goteborgsmamman

   Men vad roligt! Göteborg är bra litet – kanske har vi stötts på någon gång? :) Tack för komlpimangerna <3
   Vi läser helt enkelt exakt samma bloggar ;) "Tyvärr", om man kan säga så, så är just kommenterandet ett sätt för en bloggare att – precis som du säger – locka trafik och läsare. Jag vill såklart bara göra min blogg hörd och hoppas att jag hittar läsare som kommer tillbaka – det är absolut viktigare för mig än att få så många läsare för dagen som möjligt. Därför är jag också tacksam för det här riset och ser det som ros; nu har du ju berättat hur jag kan göra er läsare ännu mer nöjda :) Miljoner kramar till dig <3

 2. Sandora

  En massa härliga bilder i olika teman skulle vara nice! :) :D

  Jag är utbildad hälsocoach samt individual forever business owner. Har du hört talas om Forever living? :) Vi har massa härliga aloe vera produkter till hög kvalitét och jag undrar om du skulle vara intresserad av att testa något eller några? :) Vi har smink, hudvård, hårvård och tillskott. Jag har kampanjpris på boxen C9, vilket är en slags detox på 9 dagar som ger kroppen en riktig nystart! Mer energi, mindre sötsug och en hälsosammare kropp. :) Mejla mig på sandra_bergman91@hotmail.com om du skulle vara intresserad. :)

  1. goteborgsmamman

   Ja, men det ska vi nog kunna lösa! :D
   Jag har precis, precis kört en kickstart på 30 dagar, men kanske C9 lite längre fram – har ju sett vilka otroliga resultat många får! :)
   Kram <3

 3. Lovisa

  Visst är blogg communitien fantastisk? Jag tycker att din blogg är härlig som den är, Jag gillar när du har många bilder, för du är sjukt duktig på att fotografera!

Annons