+1,5 kg. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

+1,5 kg.

God morgon mina pärlor.

Hoppas ni har sovit gott. Fredrick har sovit så dåligt de senaste nätterna så han fick sova i eget rum idag medan jag sov med tjejerna i stora sängen inatt. Vid 7:20 vaknade jag av att Elise utbrast “åh, bebis!” och jag kunde verkligen känna hur hon flög upp i luften av lycka, haha. Magisk känsla!

Nu är midsommar över och vi har verkligen frossat den här helgen. Om en stund ska vi återgå till standardgröten och äta vanliga måltider igen. Vågen visade 1,5 kg upp imorse och jag känner mig lite som en degklump inuti. Med lite rutiner igen ska vi nog få bort de där gottebitarna som lagt sig i magen igen :)

Den här dagen ser ut att bjuda på regn – det är alldeles grått ute och diset ligger över Göteborg. Både jag och Fredrick ska passa på att träna idag, men annars har vi inte så mycket planerat. Jag är lite seg och ser fram emot en lugn dag.

Hoppas ni hittar på något mysigt där hemma i stugorna :)

Kram.

DSC03567

DSC03569

DSC03570

// Bilder från gårdagens mysfrukost. // 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons