Vardagslyx. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vardagslyx.

God morgon!

Hoppas ni har sovit gott. Det blev en rätt tidig kväll för oss igår kväll och jag somnade långt innan Fredrick kom tillbaka efter att ha nattat Elise.
Till middag blev det en magisk tacopaj med en herrans massa tillbehör och gotta. Nu när jag tänker efter så kanske vi skulle sparat denna lyxmiddag till ikväll att äta framför EM-matchen, men man måste få vardagslyxa lite! :) Jag var inne på att göra mini-calzones till ikväll istället, men är inte alls lika sugen på det idag. Vi får se vad det blir!
Ska ni se matchen? :)

När klockan slog 7 imorse drog jag på mig löparkläderna och tog en morgonrunda. Som jag har saknat den här tidiga löpningen – jag förstår inte hur den vanan kan ha försvunnit! Nu sitter jag och tuggar i mig gröten med en pigg Julia bredvid mig medan Elise sover vidare i sin säng. När hon vaknar ska vi ta oss ner till Babyproffsen för att fixa däcket till vagnen. Tur att man bor i stan så att det är nära till allt! :)

Ha en fin dag.

Kram.

DSC03493

DSC03495

DSC03491

DSC03502

DSC03501

DSC03500

DSC03487

DSC03489

// Lite bilder från vår lunch igår. När Fredrick åkte tillbaka till jobbet satte jag och tjejerna oss på Le Pain Francais och fikade en stund :) //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons