Livet just nu. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Livet just nu.

… Vi fick ju punktering på två av våra däck på vår Bugaboo. Livet blir helt klart svårare när man har två barn men bara en löparvagn som extra, haha. Elise har fått mer motion än någonsin och vår Babybjörn har åkt fram och tillbaka. Vi skulle laga däcken igår och det bakre gick superbra. Det främre var dock något krångligare och vi slet som djur för att få på det. När det satt på så var ventilen för lång och det gick inte att snurra hjulet ett helt varv. När jag besökte Babyproffsen idag upptäckte en av tjejerna där att den slangen inte var till för vår vagn utan vi behövde en orginalslang till just Bugaboo. Inte konstigt att det var krångligare fram än bak, haha.

… Vi har testat att baka muffinsarna som vi fick från Bakboxen för ett tag sedan och låt mig säga att de blev magiska! Det här receptet kommer jag använda många gånger framöver. Elise fick smaka och den slank ner med en gång. Fredrick tog även med sig ett par till jobbet idag och de fick högsta betyg. Jag tycker det här konceptet är helt otroligt! Heja Bakboxen! Nu ska jag ge mig på browniereceptet som hängde med också :)

… Eftersom vår vagn var sönder så fick Elise gå och Julia sitta i löparvagnen. Efter ett tag tröttnade Elise och satte sig på fotstödet framför Julia. Hon gjorde pruttljud och Julia tjöt av glädje. Kanske inte skulle byta tillbaka?

… Vi står still i semesterplanerna, men något ska vi hitta på. Snacka om sista minuten – om inte alltför lång tid kommer ju Fredrick (äntligen) hem för sommaren.

… Imorse när jag skulle ge mig ut på en springtur så stod det ett paket utanför dörren. Paketet var från Testagram och innehöll en himla massa roligt precis som vanligt. Ska bara fota och sen ska ni få se!

… Jag älskar att jag sprungit två morgnar i rad. Det är verkligen en underbar start på dagen!

… Sist men inte minst så väntar hemmagjorda Chicken nuggets till middag idag. Till det ska vi ha en currydressing och klyftpotatis. Hoppas och tror att det kommer gå hem hos familjen! :)

Vad händer hos er? <3

Kram.

DSC03477

// Bakboxen har ett fantastiskt koncept för den som behöver inspiration och vill testa nya roliga recept :) //

DSC03507_1

// Bakverk gör livet bättre! //

DSC03510

// Jag älskar överraskningar! //

DSC03519

// Livet är allt bra när storasyster busar tycker Julia <3 //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

    1. goteborgsmamman

      Det tycker jag verkligen att du ska göra! Cupcakes med nötkrämsfyllning hade jag aldrig testat om det inte varit för dem och de var ju gudomliga :)
      Lycka till! Kram fina <3

Annons