Dagens hund och frukost. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dagens hund och frukost.

God morgon fina ni!

Idag kändes det som rena sovmorgonen här hemma hos pappa. Ni vet när man känner sig lite bakfull för att man sovit så länge? Jag hörde att Elise och Fredrick redan var vakna och jag som alltid är uppe före dem tänkte att klockan måste vara mycket. Jag sneglade mot mobilen, tryckte på knappen och möttes av 08:01. Så var det med den sovmorgonen, haha. Men huvudsaken är att jag känner mig fit for fight och redo för dagen tänker jag.

Igår testade jag att springa med familjens hund här hemma och tanken var en lugn jogging/promenad på ett par meter. Med ett hyfsat tempo och 8 km senare kommer vi in och båda är så nöjda med vår runda. Han var helt otrolig och så glad över att få göra av med lite energi på det här sättet. Åh, vad jag önskar att jag hade en sån här löparkompis hemma!

Det är dags för frukost och sen åker vi hemåt. Vi hörs lite senare goingar! Jag har mängder av bilder från helgen att visa er.

Kram <3

DSC03282

DSC03341

DSC03344

DSC03355

DSC03247

// Hur söt är inte den här tesilen?! <3 //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons