Världens godaste sallader. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Världens godaste sallader.

God morgon!

Har ni sovit gott? Elise hade lite svårt att somna igår kväll, men efter många om och men så somnade hon bredvid Fredrick i sin säng och han kunde tassa ut till mig och Julia. Elise har sovit själv hela natten inatt igen – vet ni hur stolt man blir som förälder när sånt här händer? Haha. Julia har dock sovit lite oroligt inatt, men jag är ganska säker på att det är hennes vaccin som spökar. Igår var hon superledsen större delen av dagen och hon kändes varm och inte riktigt sig själv. Hoppas det blir bättre idag!

Vi har inte så mycket planerat idag. Min syster kommer hit och hälsar på vid lunch, men i övrigt måste jag få städat lite här hemma känner jag. Känslan efter städning tycker jag är som känslan efter träning – så skön! :)

Vad ska ni göra? Jobbar ni? Myser ni? Har ni planerat någon utflykt?
Dags för mig att äta upp gröten och starta upp den här dagen. God morgon!

Kram.

DSC03175

// Jag har världens bästa kille. Igår köpte han med sig Göteborgs godaste sallad från Adams café på Frölunda Torg. Jag fullkomligt ÄLSKAR deras sallader och har aldrig hört något annat från andra som ätit där. De är fantastiska! Tack älskling <3 //

 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. lina

  Ger ni ersättning till Julia o sover hon hela nätterna själv? Vi har bekymmer med vår lilla nu. Hon använder mig som napp för tillfället el rättare sagt mina bröst :/ blir inte mkt till sömn för mig alls nu zzzzz

  1. goteborgsmamman

   Vi började ge Julia ersättning redan när hon var 3 månader och jag slutade amma. Den ‘vanliga’ fungerade dock inte för hennes mage så hon dricker sensitive :) Men hur som helst, ja, hon får ersättning. Hon vaknar en gång tidigt på morgonen (vid 4) och vill ha mat, men sen somnar hon om, till 7:30-8. Hur är hon på dagarna? Lika nära? Tar hon napp? Det finns ju många olika typer av nappar så kanske finns det någon som kan passa henne bättre. Sen luktar du ju du och mamma – både mjölk och din doft. Testa att lägga samma tröja som du haft på dig under dagen bredvid henne på natten – bara ett tips som jag har i bakhuvudet :) Många som jag pratat med har blivit av med de här ‘besvären’ när man slutat amma, men det vill man ju bestämma själv :)
   Jag tycker du ska försöka vänja bort det under dagarna och så tror jag hon fixar nätterna själv <3 Kram going!

Annons