Gårdagens EM-frossa, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Gårdagens EM-frossa,

Hej på er!

Det är en något mulen tisdag vi vaknar upp till, men det kan ju vara skönt med ett litet avbrott från solen också. Haha, jag skämtar bara. Klart det kan vara härligt med en lite svalare dag, men solen är ju underbar den också! :)

Igår hade vi minst sagt en EM-fest här hemma. Det frossades i grekisk mat och mängder, mängder med godis och gotta. Jag hade bakat Toscakaka som vi åt med grädde – så gott! Nästa gång ska den få stå ett par minuter längre med toscaknäcken på för att den ska bli lite knäckigare utan att själva kakan blir torr. Då hade den blivit perfekt!

Idag väntas det lunch och jag ska försöka trycka in ett lugnt löppass under dagen. Annars blir den här tisdagen lugn och vi ska bara njuta av att ta det lugnt. Vad ska ni göra?

Ha en underbar dag.

Kram. DSC03119

DSC03140

DSC03143

// Förstår ni hur mätt jag var?! Haha. Back on track nu säger jag bara. //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons