Städtips, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Städtips,

God kväll älskade ni.

Hoppas ni har haft en fantastisk söndag. Känner du ångest inför ny vecka imorgon så är det dags att byta jobb! Tänk på att man bara lever en gång så vem har tid till att göra något man inte tycker om?

Vi har haft en riktig städardag här idag och det finns inte supermycket mer intressant att säga än så, haha. Men jag tänkte kika in och önska er en mysig kväll och samtidigt lämna ett litet tips om de här våtservetterna. De har tagit bort alla fläckar jag gett mig på idag och det är så skönt att inte behöva spraya onödigt mycket nu när man har småbarn hemma :) Dessutom luktar de ljuvligt!

Nu stänger vi ner för kvällen.

Kram på er!

IMG_3606

// Luktar helt underbart! //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons