Håkan Hellström, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Håkan Hellström,

God morgon!

05:45 hörde jag någon ligga vaken imorse. Jag böjde mig över Julias säng och hon utbrast ett stort flin mot mig, helt överlycklig över att jag också var vaken, haha. Vi lyckades somna om någon timme och hon har precis ätit och somnat om igen, men då bestämde jag mig för att gå upp. Nu sitter jag här och knappar på tangenterna i en alldeles tyst lägenhet – det händer inte ofta. Att lägenheten är tyst alltså :)

Solen skiner idag igen och Fredrick har en fullspäckad dag med cykling vilket betyder att jag har tjejerna för mig själv. Jag hade velat köpa lite nya tallrikar så det blir helt klart en sväng ner på stan. Har ni några tips? Jag är helt enkelt ute efter fina tallrikar som känns lite lyxigare på något sätt. Gärna skålar också.

Vad ska ni göra? Var någon av er på Håkan Hellström igår? Känns som om hela Sverige hade rest till Göteborg och musik spelades hej vilt med picnic-filtar i varenda park – så mysigt!

Hoppas ni får en fantastisk dag.

Kram på er <3

DSC02888

// Lite ocharmig bild kanske, haha, men jag ville så gärna visa vår nya växt. Den andra helt magiska blomman som alltid återuppstod hade gjort sitt och in kom den här godingen istället. Den har höga krav på sig nu :) Jag är sämst på blommor så ni får gärna ge mig tips på hur den här rackaren ska överleva. //

DSC02891

// Mys på innegården igår <3 //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Annica

    Haha de flesta längtat till konserterna med Håkan. Jag längtar tills rivningen är klar. För då kommer min man hem. (Jobbar med att bygga/riva scener)

Annons