Laddade för helg, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Laddade för helg,

God morgon!

Det är freeeeedag! Hoppas ni är laddade för en fantastisk helg! Har ni några planer?
Elise har sovit rätt dåligt inatt om jag får säga det själv, men inte ska lite för lite sömn förstöra den här soliga dagen :) Hon tog dessutom morgon redan vid 6 imorse så Fredrick åkte till jobbet nästan 1 timme tidigare för att kunna ha en extra lång fredag eftermiddag. Underbart!

Idag står det långlöpning på schemat. Jag ska även packa ner allt som går – imorgon flyttar vi ju hem! Jag har sagt förut att just nu längtar jag verkligen hem för att få ha lite ordning på allting igen och för att jag älskar vårt hem, men jag kommer sakna det här och känslan att kunna öppna altandörren och bara kliva ut. Även att bara kunna ställa vagnen utanför med sovande barn har varit en ren lyx!

Nu ska jag göra frukost och sätta mig framför Nyhetsmorgon. Som jag älskar det programmet!

Kram på er och ha en fin dag <3

DSC028692

// Hur blev du så stor?! //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons