Känner ni igen er mammor och pappor? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Känner ni igen er mammor och pappor?

Hej goingar!

Åh, vet ni vad jag älskar med att ha syskon till mina barn? Mer än att de är så himla fina mot varandra och sprider så mycket kärlek här hemma. Det är hur Elise hjälper Julia med allt och att Julia faktiskt kan ge något tillbaka. Allt från att visa att man inte behöver tjivas vid blöjbyte, till att skratta när Elise busar med henne.

Som jag sagt förut så är Elise väldigt snäll med att klappa, trösta och hämta saker. Hon är försiktig med Julia och förstår att man ska vara varsam. Oftast.
Julia har sakta men säkert börjat äta mat och tycker det är riktigt spännande att testa de nya smakerna. Elise däremot, har varit lite svår med maten och det har varvats mellan smörgåsar, makaroner och pannkakor. Känner ni igen er?
Men så sitter jag och matar Julia för ett tag sedan och Elise kommer ut i köket. Hon undrar vad det är lillasyster får och vill såklart smaka – inte ska väl Julia få något som inte Elise får tycker hon, haha.
Det slutar med att Julia får en liten mängd mat, medan Elise äter upp resten i ett nafs.

Jag ser bara det här positivt – mat är ju mat och det är ju näring i den även om det står 6 månader på burken :) Eller har jag fel? Självklart äter hon annan mat vid sidan av, men det kan ju knappast vara dåligt att låta henne smaka på systers mat?

Kram på er.

DSC02828

// Den här maträtten gick verkligen hem hos både Julia och Elise! //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons