Mensen efter graviditeten, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Mensen efter graviditeten,

Hej härliga du!

Ni måste hjälpa mig.

Julia föddes för snart 6 månader sedan och ammades tills hon var 3. Avslaget upphörde lite tidigare, men kom tillbaka i form av mens två veckor senare. Jag förstod ju inte att detta var mens och blev såklart superorolig och besökte barnmorskan ganska direkt. De undersökte mig genom ultraljud och vanlig gynundersökning där allting såg normalt ut – skönt!

Hursomhelst. Sedan mensen kom tillbaka har den inte alls varit så regelbunden som jag hoppades att den skulle vara.
Ska jag jämföra med Elise så kom den tillbaka direkt när avslaget avtagit efter 8 veckor (även om jag ammade) och höll i sig en gång i månaden tills det att jag blev gravid igen. Det kändes så himla enkelt och normalt och ska jag vara ärlig så trodde jag det skulle bli samma sak nu.

Idag äter jag ppiller och trots detta får jag inte bukt på min mens. Den bara kommer rätt som det är och dessutom är det mer tidigare.
Min barnmorska säger att jag ska hålla upp med pillerna 4 dagar för att ‘blöda klart’, men jag kan ju inte göra det hur ofta som helst? Nu får jag min mens 1-2 ggr på runt 1,5 mån. Det kanske inte är så konstigt? Eller? Det är mest irriterande, haha.

Åh, jag blir tokig! Kan ni inte hjälpa mig? Hur har det varit för er som fått barn? Någon som haft liknande kanske? Tack!

Kram <3

 

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons